Hoppa till sidans innehåll

Åkersberga BK - Fotboll

Föreningens nyheter

Höstcamp2014  platser kvar
2014-10-06
Måndag till onsdag vecka 44, på Novemberlovet så arrangerar ÅBK ett fotbollsläger på Margretelunds IP´s konstgräs för killar och tjejer födda 2002-2008. Pris: 950 kr (800 kr om du var med i årets LFS) Klicka för att göra anmälan.
 
2014-10-13
F99 gjorde en kanonsäsong och tog sig ända till slutspel i Sanktan! I kvartsfinalen, mot ett storspelande Bollstanäs räckte det dock inte. Nu ser tjejerna fram emot att göra en bra insats i Norrköpingscupen i början av november istället. Lycka till!
 
Regn på Tuvan
2014-10-07
Tyvärr har vi blivit tvungna att stänga Tuvan vid några tillfällen pga regn. Att stänga är ett avvägande mellan aktivitet på kort och på lång sikt. Vårt huvudmål är alltid att kunna spela så mycket fotboll som möjligt över tid.
 
2014-09-22
Det har nu ganska exakt gått 12 månader sen som jag satt tillsammans med ÅBKs fotbollskonsulent Guss och tog beslutet att starta om damlaget i div 5. Då fanns det fortfarande osäkerhet kring ifall vi skulle få ihop ett lag eller inte.

Kompassen-Ledarstöd

Vår vägvisare till en kul fotbolls- resa, med tips, info, regler och policies.

Nytt från våra lag

Nyhet från Pojkjunior
Träningsuppehåll
Nyhet från Herrsenior A & B
Säsongens sista tävlingsmatch
Nyhet från P02 Röd / Svart
Oktoberpokalen 2014
Nyhet från P05 Åkerstorp
Coop Extra Cup 2014-10-18
Nyhet från Herrsenior A & B
Ingen träning idag onsdag!
Nyhet från F04
Silver i KIF cupen
Nyhet från F05
Höstcup Vaxholm
Nyhet från Herrsenior A & B
Kommande veckor

Seger igen!
Igår tisdag, spelades Stockholm Cup på Maggan och det var ÅBK´s herrar som mötte Spånga IS som spelar i div 4. 
Tyvärr såg jag inte matchen själv, men en "säker källa" har berättat för mig att det var en riktig kanonmatch; en av de bättre faktiskt, som ÅBK spelat.Matchen började med två straffar för ÅBK (divisionsskillnaden) och ledningen 2-0 var ett faktum. Ett säkert passningsspel med ett ÅBK där spelarna höll sina positioner väl hela matchen gjorde att Spånga aldrig tog sig igenom. När sen Fredrik stänkte in ett stenhårt skott från kanske 20-25 m, rakt upp i krysset var det det sista målet i matchen. ÅBK-seger med 3-0 och vi är vidare i cupen. Nästa match spelas mot segraren i matchen mellan Åkeshovs IoFK (7) -Kungsängens IF (5). 
Lycka till i Stockholm Cup.
//Roffe

 

Barnensidrott

Idrottsrörelsen har i sitt idéprogram ”Idrotten Vill” gemensamt bestämt att all barn- och ungdomsverksamhet ska utgå ifrån ett barnrättsperspektiv. Men det är kanske inte alltid självklart vad det betyder i praktiken.
Så sätter vi barnets idrottande i fokus! 

Läs RF´s anvisningar för barn och ungdomsidrott här


Det bara fortsätter uppåt!

2014 blir ett år att minnas i ÅBKs historia. Det mesta pekar uppåt. Herrsenior leder sin serie och har startat hösten med två raka storvinster. B-laget fortsätter utvecklas och spelar en positiv fotboll. Damerna slog hittills obesegrade och serieledande Djursholm på ett övertygande sätt i första matchen efter semestern. P01 vann B-finalen i Skadevi Cup, F03 vann Rimbocupen, P03 tog hem Hudik Cup och både P03 och F04 segrade i Österåkercupen. Flera andra lag har visat fina resultat under våren och i diverse cuper under sommaren.

Som ledare inom ÅBK ansvarar man för att ÅBK:s vision, värde- grund och övriga riktlinjer följs. 

Huvudsponsor:

 COOP

Materielsponsor:
Teamsportia Materielsponsor1

Materielsponsor Hemsidan 

ÅBK samarbetar med:
Popskolan 

Startelvansponsorer:

colorama_logo_cmyk_NY_2012

era_ditthem_fast_logo

Fix Media logo

Kerstins logotype Svart

Arnbergs

 smilelogo text 

The Public 

Gym & motion

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Åkersberga BK - Fotboll
Skrakvägen 2
18462 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 073 - 981 17 90
E-post: This is a mailto link

Se all info