Hoppa till sidans innehåll

Dyltabruk RF - Ridsport

herningvykort


 

Egna nyheter

2015-05-19
Nu går det bra att anmäla till KM 3 juni och Pay to ride and jump 10 juni .Kolla på tävlingssidan. Leksands Knäcke Cup arrangeras samtidigt som Pay to ride and jump. Gäller endast medlemmar och kräver ingen separat anmälan.
 
2015-05-19
Örebro Pridefestival genomförs 27-30 augusti. Prideparaden genomförs lördag 29 augusti. Målet är att minst 10 idrottsföreningar går med i tåget och vi vill vara en av dom. Vi vill vara med och visa att Idrotten är för alla. Boka in datumet redan nu!
 
Hopplaget div III
2015-05-13
Marie Hammer: Otroligt stolt över laget i dag. Kom på en andra plats efter en omhoppning mot Örebro Ryttarteam. Var bara dom och vi som var felfria i grundomgången! Helt fantastiskt!
 
2015-05-11
Precis som förra året kommer vi att ha en skrotcontainer uppställd på Ervalla Gård. Om du slänger ditt järn och metallskrot i vår container så blir alla vinnare! Du blir av med skrotet, vi får in pengar och vi bidrar alla till en bättre miljö.
 
Erika R
2015-05-11
Det blev en helt okey första omgång där hästarna tyvärr var något spända för dagen. Vi kom på en fjärdeplats denna gång. Nu laddar vi om till nästa omgång som går av stapeln 7 juni i Sunne!
 
div III ponnyhopp
2015-05-11
I helgen började div III hoppningen och vi har glädjande nog ett lag med. Tävlingen gick hos Glanshammarsryttarna och våra tjejer skötte sig mycket bra. Vi har ett orutinerat lag som gjorde bra individella prestationer.
 
2015-04-27
Ni som inte meddelat var ni vill göra som medlemsinsats och vilka datum ni kan vara funktionärer måste göra det omgående till This is a mailto link Passa också på att anmäla till Falsterbo. Det finns fortfarande några platser kvar.
 
2015-04-27
På tävlingssidan finns en mkt preliminär funktionärslista baserad på Vårfikat mm. Kolla om du står med poch meddela Susanne när du kan eller inte kan. Några har inte skrivit upp sig alls ännu, gör det omgående. Kom i håg att funktionärssysslan är....
 
2015-04-23
Vi behöver kaffebröd, funktionärsmat och mat att sälja i kafeterian under våra tävlingar. Vi behöver din hjälp med att baka eller laga mat - ett bra tillfälle att göra en del av sin medlemsinsats.
 
Jessica o Birgitta
2015-04-13
På hemmaplan kom vårt lag återigen på sjätteplats och dom ligger nu åtta inför sista omgången som Örebro Ryttarteam står som värd för. Läs mer och se bilder på våra duktiga ekipage.
 
sponsorhuset
2015-02-26
Nu har Dyltabruk Ryttarförening anslutit sig till Sponsorhuset. Via Sponsorhuset kan du handla från över 280 välkända nätbutiker och spara pengar själv samtidig som du stödjer föreningen.

Nytt från styrelsen

Information från senaste mötet

Nästa möte är 29 maj kl 19.00

Maria S är mötesvärd

 

 

Falsterbo 8-10 juli...

Har du inte varit på Falsterbo Horseshow tidigare så är det hög tid! Medlemmar som genomför sin medlemsinsats betalar varken hotell eller busskostnad. Endast biljetter tillkommer och dem köper var och en på plats. Se vilka som är anmälda hittills.
  • klubbjacka
  • schabrak
  • täckväst
  • tröja
  • piket
  • täcke

Beställ klubbprodukter på Prima4you.

DRFlogga

 

sponsorhuset

 

facebook_logo


SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Postadress:
Dyltabruk RF - Ridsport
Susanne Gustavsson, Lyttebäck
71895 Ervalla

Kontakt:
Tel: 019-281058
E-post: This is a mailto link

Se all info