Hoppa till sidans innehåll

Örebro FK - Ridsport

Inled julen med kadrilj och grötfrukost! Läs mer här 
Jullovsaktivteter för ridskolans ryttare - här finns något för alla! Här hittar du alla aktiviteter 

Pay and Ride 6 januari och Grönt kort-utbildning - anmäl dig nu!

Vill du börja rida? Finns ströplatser på olika nivåer. Ring Ulla tel .019-27 21 35 vard kl. 9-12 eller mejla: This is a mailto link Välkommen!

Hästhållningspolicy för Örebro fältrittklubb - för alla! 
Policyn gäller alla som vistas eller besöker oss. Ridskoleryttare, privatryttare, tävlingsryttare, personal, ideellt arbetande och besökare. Läs den! Länk till hästhållningspolicyn

Ridskolan

Ridskolan är en av Sveriges största med cirka 50 ponnyer och hästar. På ridskolan rider cirka 750 ryttare per vecka. På sommaren har vi ridläger när hästarna inte är på sommarbete.

Hos oss kan du börja som Miniknatte redan vid 3 års ålder. För dig som inte har egen hjälm går det bra att låna en av våra. För vana ryttare har vi enstaka platser på olika nivåer. Nybörjargrupper startar då utrymme finns.

Tävling

Finalen för Div 3

Finalen för häst dressyr avgjordes hos Askersunds Ridklubb söndagen den 29 maj och denna omgång kom laget på en fin 5:e plats! 

De som red i laget denna omgång var Cecilia Jivemo på Princess Zambra, Fanny Zetterqvist på Ludwig och Anki Hellberg på Just Another Toy. Totalt efter alla tre omgångar kom laget på en 2:a plats!

Faceboo_ofk_190

 

Kommuninvest_banner_190

 

Sisu_banner_170x170 

Postadress:
Örebro FK - Ridsport
Diedens allé 2
70345 Örebro

Kontakt:
Tel: 019-27 21 35
E-post: This is a mailto link

Se all info