Hoppa till sidans innehåll

Föreningsdomare


Tränaren ansvarar för att det finns domare till matchen!

Ring upp båda domarna personligen och bjuda in dem till matchen (tacka gärna för att de ställer upp!). Detta bör (av erfarenhet) göras 1 vecka innan match samt dagen innan. 

 

Om ni inte får tag på domarna eller om telefonnr. inte stämmer kontakta domaransvarig. Med andra ord vill domaransvarig veta i god tid innan matchen om ni inte får tag på domarna, inte dagen innan. Om domarna har bytt med varandra så ska de ha koll på detta själva.

 

Visselpipor skall finnas i alla våra hallar men det är ett gott råd att ta med om ni ändå har egen. Visselpipor tenderar att försvinna så var noga med att de läggs tillbaka i materiallådor efter match.

 

Vad gäller domarnas klädsel så är de ombedda att ha på sig helsvart t-shirt/piké upptill utan VIK tryck på. Det skall finnas västar i alla tävlingslokaler ifall det skulle behövas.

 

Givetvis är det mycket viktigt att, på samma dag som ni vet om ändring, informera om ändringar av matchtid och datum både till domarna och gärna även till domaransvarig. Om domarna inte kan så får de själva ordna med byte och informera er.

 

Kolla redan nu så att matcherna i bifogade schemat stämmer!

  

Lycka till med era matcher!

 

Uppdaterad: 03 JUN 2014 22:00
Skribent: Michael Svensson

Postadress:
Värnamo IK - Innebandy
Floragatan 4 A, Floragatan 4A
33133 Värnamo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info