Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till poolspel våren 2013 mm

2013-05-07 11:58

Då är det hög tid att anmäla sig till vårens poolspel. Vi har anmält 3 lag. Två av våra lag (lag röd och blå) hamnade i en grupp tillsammans med Simon SK, ÖSK FK Svart 1 och ÖSK FK Svart 2. Vårt tredje lag (lag vit) hamnade i en grupp tillsammans med Vivalla Star IF, Östra Almby FK, Adolfsbergs IK 1 och Adolfsbergs IK 2. Killarna i laget kommer inte tillhöra vare sig lag röd, blå eller vit utan det kommer se olika ut från gång till gång.

För att i god tid kunna planera vilka som ska spela vilka poolspel vill vi senast den 11 maj ha in er anmälan till nedanstående poolspel. Anmälan görs som vanligt i gästboken:

Söndagen den 19 maj arrangerar vi poolspel för lag röd och blå
Söndagen den 2 juni arrangerar vi poolspel för lag vit
Lördagen den 8 juni har vi planerat in ett extra poolspel istället för Roffe Lager Cup
Lördagen den 15 juni arrangerar ÖSK poolspel för lag röd och blå

 

Med största sannolikhet ska det även genomföras ett poolspel till för lag vit innan sommaruppehållet. Det är Vivalla Star som ska anordna detta men de har inte svarat på när det ska genomföras ännu.

 

I år återinför Karslund sommarfotografering med lag- och ”idolbilder”. Vi har fått tid för fotografering den 29 maj. Vi samlas 18.30 på Rosta Gärde och beräknas vara klara 19.30. Kom klädda i blå shorts och röda strumpor. Vi tar med matchtröjor.

 

Vi kan också meddela att sista träningen innan sommaruppehållet kommer att bli den 18 juni då vi planerar för någon gemensam aktivitet där hela familjerna deltar. Vi startar sedan upp träningen igen tisdagen den 6 augusti.

 

Passar också på att göra reklam för Karslunds fotbollsskola där jag vet att ett antal av killarna i laget ska delta vecka 25 (http://www7.idrottonline.se/KarlslundsIFHFK-Fotboll/Fotbollsskola/).

Uppdaterad: 2014-11-13 23:16
Skribent: Johan Rundberg

Bli medlem i KIF HFK!

Fina erbjudanden samt fri entré till våra

hemmamatcher.

Anmäl dig här

 

Vi stödjer

Karlslunds IF HFK:

jämtkraft

Jämtkraft säljer el, fjärrvärme och erbjuder bredbandsanslutning via Jämtkrafts Stadsnät, samt har nära 94 000 elkunder i hela landet.

Jämtkraft har som ambition att stärka sin position på elmarknaden samt etablera sig i Örebro.

En del i denna ambtion är att genom samarbetet med Karlslunds IF HFK nå ut till både näringsliv, privatmarknad samt stärka sitt varumärke 

 

ÖBO

Umbro


umbro 

 

KIF-TANDBORSTAR!

 

Klubbtandborstar

Tandborstar för hela familjen

Finns att köpa på kansliet