Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


För alla inom ITP1 och ITP2. För dig som är anställd inom idrottsrörelsen är det generellt Arbetsgivaralliansen och Unionens kollektivavtal som gäller. Onsdag den 11 juni kl. 14.00-16.00
 
Agneta Svensson-Myhr J-H Idrottsförbund/SISU och Barbro Norberg Gymnastikförbundet Mitt representanter från Aktivitetsklubbens styrelse mottog prissumman är 5000 kr på Unionens Mellannorrlands Årsstämma.
 
I vår gemensamma satsning att arbeta förebyggande mot samhällsproblemet doping har vi idag fredag 4 april diplomerat de första gymanläggningarna i 100% ren hårdträning i Jämtlands län.
 
 
Då har tillfället kommit till Er kommun! Idrottsförbundet J-H och SISU Idrottsutbildarna J-H erbjuder nu dig och din förening möjlighet till utbildning.
 
Föreningens medlemmar fick kunskap om doping och hur de kan förebygga förekomsten av missbruket.
 
Alla föreningar i Bräcke kommun inbjuds genom Rädda Barnen och SISU Idrottsutbildarna där din idrottsförening får möjlighet att på ett enkelt och inspirerande sätt ta fram en handlingsplan mot mobbning, kränkningar och diskriminering.
 
 
Knappast någon organisationsform är både mer förlegad och mer modern är den ideella föreningen. En paradox. Så, vad krävs av vem för att ta föreningen till nästa nivå – Föreningen 2.0? 1 april kl. 08.00-09.00 Frukost serveras från kl 07,30
 
kl 18.00, Clarion Hotel Grand, Östersund.
 
Kursen vänder sig till dig som vill utveckla ditt ledarskap med målet att själv leda barn och ungdomar inom en idrottsförening. Inga förkunskaper krävs. Åldersgräns 15 år. Utbildningen är likvärdig oavsett vilket distrikt du tillhör eller vilken...
 
Kursen vänder sig till dig som gått Plattformen eller motsvarande SF-utbildning (grundläggande barn- och ungdomsledarutbildning) och som vill utveckla ditt tränarskap.
 
IdrottOnline är ett gemensamt verksamhetssystem för svensk idrott och utgör basen för all kommunikation och administration mellan medlem, förening och förbund.
 
Ansökan för hösten 2013 ska vara inskickad senast den 15 februari. Ansökan för hösten 2013 omfattas inte av de nya LOK-stödsföreskrifterna och således inte heller av de nya ansökningsdatumen.
 

Projekt Fritid

(2014-02-03 14:00)
Syftet med projektet är att öka asylsökande, PUT max 2år och barn/ungdomar med temporärt tillstånd möjlighet till en aktiv fritid och en social integrering.
 

Postadress:
Mörsil SkF - Skyttesport
Anders Westerlund, Svängda Vägen 11
83004 Mörsil

Kontakt:
Tel: 070-6093024
E-post: This is a mailto link

Se all info