Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Under våren kommer vi att köra 3 st Plattformen - Idrottens barn- och ungdomsledarutbildning, 1 st Grundtränarutbildning nivå 1, 1 st Grundtränarutbildning nivå 2 samt 1 st Åldersanpassande fysisk träning för barn och ungdom.
 
Ta chansen att samla styrelsen - föreningens viktigaste lag - till en inspirerande dag fylld av ny kunskap, stimulans och utvecklande styrelsearbete. Lördagen den 9 maj kl. 09.00-16.00 på Scandic Östersund Syd
 
 
14- 15 mars 2015. Att träna rätt vid rätt tidpunkt kan vara avgörande för både idrottsprestation och hälsa. Det är inte den faktiska åldern som avgör vad som är lämpligt att träna, utan den biologiska mognaden.
 
Om Sveriges radio senaste veckas granskning som visar deltagartillfällena inom idrottsföreningar har minskat kraftigt senaste 10 åren.
 
Ansökan ska vara inne senast den 25 februari 2015. Viktigt att föreningen skickar in ansökan. Den går inte iväg automatiskt. Gå till LOK och öppna ansökan för perioden och skicka in den. Ansökan kan skickas in av ordförande, kassör och...
 
Från och med årsskiftet gäller nya dopingregler inom svensk idrott. En extra RF-stämma tog i slutet av november beslutet om det nya antidopingreglementet, som bygger på förändringar i den internationella världsantidopingkoden. Samtidigt togs också...
 
Idrottslyftet är en nationell satsning på svensk barn- och ungdomsidrott som nu går in en ny fas med nya riktlinjer och prioriterade områden.
 
Länsförsäkringar Jämtland delar ut två stipendier på 10 000 kronor vardera till två idrottstalanger – en tjej och en kille – som under 2014 presterat resultat på god nationell nivå och tillhört en förening som är ansluten till J-H Idrottsförbund.
 
Grattis till Årets idrottare, Johan Olsson och Årets idrottslag, Östersunds Damfotbollförening.
 
 
Här hittar du den nya utförliga utbildningskatalog om vår verksamhet samt ett enklare utbildningsblad för våren 2015.
 
Jämtland-Härjedalens ungdomsråd arbetar för att få flera ungdomar att bli ledare inom idrotten och att ge ungdomars syn på aktuella idrottsfrågor.
 
Börja redan nu och fundera över vilken ni vill nominera till 2015 år LedarCamp
 
Det har kommit till vår kännedom att Svenskalag.se har en funktion där föreningen kan dela upp sina aktiviteter i flera grupper. Det är inte tillåtet och föreningar som gör på det här sättet riskerar att bli av med hela sitt LOK-stöd. RF har varit...
 

Postadress:
Mörsil SkF - Skyttesport
Anders Westerlund, Svängda Vägen 11
83004 Mörsil

Kontakt:
Tel: 070-6093024
E-post: This is a mailto link

Se all info