Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Välkommen till en utbildningsdag, 25 november, för dig som anställd i idrottsförening eller förbund. Vi avslutar dagen men en föreläsning som jag tror kan vara av intresse.
 
Anmäl Er till Plattformen - Grundläggande och gränsöverskridande barn och ungdomsledarutbildning i Svenstavik 20-21 september. Sista dag för anmälan 12 september.
 
Den 28 augusti genomfördes den årliga Inspirationsdagen för Östersunds gymnasieelever, där de fick möta ett antal föreningar från Östersunds föreningsliv.
 
I samband med en kampanjveckan Stå på Dig, vecka 40, som sammanfaller med FNs internationella äldredag erbjuder vi i samarbete med Friskis&Svettis en förmiddag med fokus på styrketräning för äldre. 29 september kl. 10-13
 
Utvecklingssamtal, lönesamtal och försäkringar – har du koll på vad som gäller? Margareta Jonsson, Unionen, informerar om skillnaden på samtalen och ger oss tips och idéer på hur vi kan förbereda oss. Samt Aktuell information från avtalsförhandlin...
 
Den 7 oktober kl. 08.30-17.00 på Östersunds Arena. Mobilisering mot droger – för en trygg och attraktiv region. Tillsammans gör vi skillnad!
 
Under hösten genomför vi 3 st informationstillfällen. Börjar i Sveg sedan Östersund och avslutar i Strömsund.
 
Vi kommer till Bergs kommun den 20-21 september samt 23 september i vår satsning ute i kommunerna.
 
Vi kommer till Härjedalens kommun den 24-25 september i vår satsning ute i kommunerna.
 
Det finns fortfarande pengar kvar att söka från Idrottslyftet 2014
 
Först ut bland länets kommunala styrkeanläggningar är Hjalmarströmerskolans Popeye Gym som diplomerats i dag fredag 22 augusti.
 
Nu kan ni som förening och förbund Kvalitetssäkra era arrangemang rörande värdegrundsfrågor.
 
Sedan 2010 har Energikontoren Sverige och Riksidrottsförbundet arbetat tillsammans under projektledning av Energikontoret Regionförbundet Örebro för att minska idrottens energianvändning, klimatpåverkan och kostnader från anläggningar och...
 

Varför välja bort SISU?

(2014-08-18 11:36)
Debattartikel i Länstidningen den 16 augusti 2014
 
Plattformen, Grundtränarutbildning 1 och 2. Åldersanpassad fysisk träning för barn och ungdomar
 

Postadress:
Mörsil SkF - Skyttesport
Anders Westerlund, Svängda Vägen 11
83004 Mörsil

Kontakt:
Tel: 070-6093024
E-post: This is a mailto link

Se all info