Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Självklart är vi stolta över att ha delat ut över 80 idrottstalangstipendier sedan 1974. Framförallt är vi stolta över att vi har förmånen att få vara ett lokalt företag i ett län där det finns så många duktiga ungdomar inom idrotten. Många av vår...
 
I samband med J-H Idrottsförbunds 100 års-jubileum instiftandes Idrotten Vills Värdegrundsstipendium. Stipendium på 25.000 kr delas ut en gång per år under fem år med start 2011. Sista dag för ansökan är 31 januari 2016.
 
Varje år delar Svenska spel, i en satsning kallad Gräsroten, ut 50 miljoner kronor till idrottsföreningar över hela landet. I år fick nästan 7 613 föreningar en del av kakan.
 
Under september kom ny version av Appen för Android och Apple.
 
Stefan Bergh, Cancerfondens generalsekreterare, kommer att byta kostym och bli svensk idrotts högste tjänsteman. Styrelsen för Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna har utsett honom till generalsekreterare för de båda organisationerna.
 
Onsdag 9 december 2015, kl. 18-21, Idrottens Hus, Klockhuset, Sollidenvägen 62, Östersund
 
Period 1 juli- 31 december. Sista ansökningsdag 25 februari. Om din förening bedriver idrottsverksamhet för barn och ungdomar mellan 7-25 år kan du ansöka om LOK-stöd.
 
Områden: "Öka tillgängligheten till anläggningar och idrottsmiljöer", "Rekrytera barn och ungdomar till föreningsverksamheten" och "Utveckla verksamheten så att idrotten gör som Idrotten vill".
 
Har du funderat på om det finns risk för att någon i din idrottsförening skulle kunna dopa sig? Skulle det kunna ske av misstag? Hur skulle ni göra då? Har ni någon antidopingplan att ta hjälp av? Följ fyra enkla steg för att vaccinera din klubb m...
 
Vad innebär det egentligen? Det fick ett tiotal förtroendevalda veta på torsdagskvällen den 22 okt på Scandic Syd Östersund.
 
på OSD i Östersund. PO Tidholm sätter fokus på begreppet Norrland och dess problematik. Lisa Hansson är moderator och guidar oss genom dagen med diskussioner kring hälsa på villkor och de ideella som en resurs inom bl a idrotten och röda korset
 
Cecilia Thomasson, Zebastian Modin, Guide till Zebastian Modin, Evelina Settlin, Anthon Cassman och Peppe Femling.
 
Vi har lediga lokaler på Idrottens hus Östersund. Stora eller små kontorsrum
 
Kurser som är kvar under hösten är IdrottOnline-Hemsida-fortsättning och Administration-fortsättning-LOK-stöd på följande orter: Sveg, Bräcke, Järpen och Svenstavik.
 
Inspiration, motivation och integration stod på programmet den 22 september när J-H Idrottsförbund och SISU IU tillsammans med Arbetsförmedlingen bjöd in till en eftermiddag för anställda inom idrotten i länet.
 

Skytteonlinelogga 

 

medlem

 

årsmöten2015

 

Gula boken 2015 ver 2

Tävlingsprogram Pistol


Postadress:
Mörsil SkF - Skyttesport
Anders Westerlund, Svängda Vägen 11
83004 Mörsil

Kontakt:
Tel: 070-6093024
E-post: This is a mailto link

Se all info