Hoppa till sidans innehåll

Västerås CK - Cykel

VCK-grupp-maj-2012-wide

Västerås Cykelklubb har numera en ny hemsida www.vasterasck.se.
 
Västerås cykelklubb har förbokat ett antal platser (enligt VR's nya system). Dessa platser ges endast till klubbens medlemmar! · Starttid 03:00-06:00 (Normal) · Starttid 09:30-10:30 (Sub9)
 
Dante har vart i kontakt med Revolver Racing,som säljer hjul och förhandlat till ett bra erbjudande till VCK medlemmar för LVG- och MTB-hjul.
 
Fredag den 21/12 finns VCK:s profilkläder på Team Sportia, Erikslund
 
Team Sportia och Västertås Cykelklubb har ingått ett avtal om samarbete under tre år, 2013-2015. Man kommer att göra en rejäl satsning på cykel i butiken på Erikslund.
 
Medlemmar i VCK får 10% rabatt vid köp av cykelglasögon från Oakley, med eller styrka, samtidigt som klubben får ekonomiskt stöd från Levins.
 
Hejsan alla Cykelvänner ! nu är det äntligen dags att boka Mallis 2013 Vi har förbokat ett antal rum 26 dubbelrum endas 3 enkelrum på Hotel Hispania Arenal lördagen 20 april- lördagen 27 april
 
Hej Efter ett antal år som ansvarig tillsammans med Mats Thyselius så har jag beslutat att stiga åt sidan. Vi behöver en ny som tar tag i detta. Nästa tävling är i fara om inte någon ny träder fram. Vill ha besked senast 26/5. Med Vänliga Hälsninga...

Bli medlem

Att vara medlem i Västerås Cykelklubb innebär att du har möjlighet att träffa andra cykelintresserade, du utvecklas som cyklist och det blir ännu roligare att cykla. Som medlem har du även förmåner som t ex rabatt i flera cykel- och sportaffärer.

Det är enkelt att bli medlem.

Skicka namn, adress, telefon, mail adress, personnummer till This is a mailto link. Det kostar 350/år per person eller 500/år för familj, som sätts in på plusgirot 141006-7.

Välkommen till Västerås Cykelklubb!

Medlemsuppgifter

Har Vi rätt uppgifter om dig, så du inte missar viktig information?

Glöm inte att uppdatera dina uppgifter - adress, telefon och mail, om du har flyttat eller känner på dig att vi inte har rätt kontaktuppgifter.

 

Skicka in dina uppgifter till This is a mailto link

Västerås Cykelklubb ...

Västerås Cykelklubb 2011

Cykling har blivit en av landets mest populära och största motionsformer. Många företag har upptäckt detta och försöker få sina anställda att cykla till arbetet och lämna bilen hemma.

Cykling är miljövänligt och hälsosamt. Det är Europas näst största idrott efter fotboll, mätt i antalet utövare.

Västerås CK - Cykel
Stenhagsgatan 8
72347 Västerås
Telefon: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Väder Västerås

 

ABB

Team Karlsson

Sportson


Sporthörnan

 

JohanssonsVillaserverAB

sponsor logos

sponsor logos

sponsor logos