Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Mötesplats Oviken, torsdag 1 december kl 9:30 – 16:00
 
Som förtroendevald i en idrottsförening med anställd personal är du också arbetsgivare. Vad innebär det egentligen? Vi vill öka din kompetens genom en grundläggande utbildning i arbetsgivarfrågor. 5 december 2016 kl. 18-20, Idrottens Hus Östersund
 
Efter en treårig rättsprocess förbjuds RF av Datainspektionen att använda personnummer i kontrollen av det lokala aktivitetsstödet.
 
Då är ni välkomna att delta i Föreningsmässan fredag och lördag 25-26 november kl. 11.00-15.00 i Röjsmohallen i Järpen.
 
Stort grattis till Längdskidor: Zebastian Modin, Frösön samt Oskar Svensson, Östersund. Alpint: Mattias Rönngren Åre samt Skidskytte: Hanna Öberg, Östersund som i år tilldelas Riksidrottsförbundets och Svenska Spels elitidrottsstipendium.
 
Under hösten kommer vi ha utbildningar på följande orter Östersund, Sveg, Åre/Järpen.
 

Rekrytera fler ledare

(2016-09-23 11:23)
Den 21 september körde vi igång första träffen av två när 13 st föreningar tar chansen att på ett strukturerat sätt jobba med att rekrytera ledare i alla kategorier.
 
SISU Idrottsutbildarna bjuder in till en utbildningskväll i samarbete med Friskis&Svettis Du som tränare får en kunskap i fysisk träning för ungdomar som spelar fotboll. 27 oktober 2016, kl. 20.00-21.30, Friskis@Svettis Frösö Strand.
 
Under hösten kommer det 2 st Plattformenutbildningar att genomföras (Östersund och Strömsund), 1 st Åldersanpassad fysisk träning för barn och ungdom (Östersund), Grundtränareutbildning 1 (Sundsvall) och Grundtränarutbildnig 2 Östersund
 
Alla som är medlemmar i en idrottsförening omfattas av Riksidrottsförbundets (RF) stadgar och antidopingreglemente. Varje enskild idrottare är själv ansvarig att känna till och följa dopingreglerna.
 
Svensk Antidoping lanserar Ren Vinnare som är en webbutbildning för idrottsutövare och stödpersonal. Var och en inom idrotten har ett eget ansvar att både känna till och följa gällande dopingregler.
 
Här hittar vårat utbud av utbildningar under hösten 2016 samt vad vi har mer att erbjuda för utbildning hemma i er förening.
 

Mot Rio Av Egen Kraft

(2016-05-12 11:45)
Den 5-21 augusti genomförs de olympiska sommarspelen i Rio de Janeiro, Brasilien. Det är första gången någonsin som OS arrangeras i Sydamerika. Svensk Antidoping kommer att fram till spelens början lyfta fram olika idrottsprofiler som av egen kraf...
 
Stämmorna var välbesökt med 23 SDF och 1 från SISU:s medlemsorganisation. Utdelning av årets SISU utbildare och Idrottsförbundets utmärkelser delades ut under kvällen. Vi hälsar även de nya styrelse ledamöterna välkommen.
 
Ta chansen att Rekrytera flera ledare! Vi erbjuder 10 föreningar en ledarrekryteringsprocess i 4 steg. Ni som fullföljer hela processen kan söka 10.000 kr från vårt Idrottslyft för att använda i ert framtida rekryteringsarbete. Sista dag för anmäl...
 

knapp infoblad

 Skytteonlinelogga

 

medlem

 

Filtrera nyheter

Postadress:
Mörsil SkF - Skyttesport
Anders Westerlund, Svängda Vägen 11
83004 Mörsil

Kontakt:
Tel: 070-6093024
E-post: This is a mailto link

Se all info