Hoppa till sidans innehåll

Allting sitter i huvudet

14 SEP 2013 19:51
Ja man säger att allting sitter i huvudet! Man kan t.ex ta en dvärg och spela bowling om man har rätt mindset till det. Nu är det kanske lite omöjligt..men har man en idé och materialet till det. Så går det! Ps...med andra ord menar jag att allting går om man verkligen vill. SOM DENNA HELGEN T.EX HÄR HÄNDE DET INTE SÅ MYCKET!
  • Skapad: 14 SEP 2013 19:51

Men luuuuugn gubbar, det är ingen fara vi torskade båda matcherna borta vid Karls...karl...karlskgoo....vad hette det nu igen? Karlskoga heter det ju!

 

I Vilket fall så spelade vi båda matcherna här mot Kasi och Bofors.

Jag kan nog prata för för alla nu att det var lite för mycket nerver. Att man ville lite för mycket för att vi har precis kommit upp i Div2..Och vi vill så hemskt gärna göra 300 varje serie!

 

Vi i Kif tycker det är bra att ge våra kamrater lite HCP nu i början av allt spelande mest för att skrämma upp motståndarna lite senare. "VI KOM VI SÅG VI....förlorade.....DENNA GÅNGEN! Men vi kommer tillbaka med mer adrenalinkickar och något mer SKITSAMMA.

 

Föresten det är riktigt kul att komma igång igen för hela KIF! Som kommer att kvala upp till 1:an nästa gång, nu blir det lite resultat:

Mot Kasi blev det 14-6 till dom

Och Bofors 11-9 till Böfööörs.

 

NOG OM DET. Grattis föresten.

 

 

 

Vi är på G! Vi Kan! Vi vill! Vi har materialet! Vi har jävligt roligt! Vi är bäst! 

 

Vi laddar om så skjuter vi skarpt nästa gång och lämnar gummikulorna hemma!

 

Over N Out!

Skribent: Humlan

Postadress:
Karlslunds IF BF - Bowling
Henrik Axelsson, Gjuterivägen 18
69732 Pålsboda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info