Hoppa till sidans innehåll

Ridhuset och utebanorna


Vårt ridhus är ljust och rymligt (26mx64m). Underlaget är sand och underhålls kontinuerligt. Vi har också två större utebanor, samt en mindre med belysning. För att få rida i ridhus och/eller på utebanorna krävs att du har löst anläggningskort. Läs mer under Föreningen/Avgifter.

I ridhusschemat kan du se när ridhuset är bokat för ridkolans ordinarie verksamhet. För extra aktiviteter, så som träningar för extern tränare, luciashow, underhåll m.m. se kalender på hemsidans förstasida.

Ring gärna stallet och kolla om ridhuset är bokat för tillfälliga aktiviteter. Vid extra insatta hopptider/lektioner anslås detta under klubbnyheter samt i kalender. Inställda lektioner meddelas under klubbnyheter på hemsidans förstasida, om tid finns. Vid oväder/strömavbrott meed mera kan det vara svårt att få ut information, och vi ber därför om förståelse vid dessa tillfällen.  

Utebanor kan bokas på samma sätt som ridhuset. Se separat bokningsschema. Utebanorna är ofta stängda någon dag före tävling på grund av förberedelser. Respektera detta!

Vill du tömköra eller longera måste du fråga dem som eventuellt rider om det är OK. Max en får longera/tömköra om det finns ridande i ridhuset.

Du som har manegekort kan hyra ridhuset EN 20-minutersperiod till en extra kostnad av 50 kr. Bokning sker i samråd med ridskolans personal. Om längre period önskas bokas gäller pris som tidigare (se nedan) 

GLÖM INTE ATT MOCKA EFTER DIG! Underlaget blir förstört om det ligger gödsel kvar vid harvning. Detta gäller förstås ÄVEN UTEBANOR!

LÅT ETT TOMT RIDHUS VARA ETT SLÄCKT RIDHUS OCH TÄND INTE I ONÖDAN! Våra elkostnader är onödigt höga och vi måste hjälpas åt att spara, t ex genom att inte ha fler lampor tända än vi behöver.

Om du är osäker över hur ridhuset är bokat eller vill boka ridhuset – kontakta ridskolan, tel.0474-306 26.

För bokning av ridhuset, läs mer här.

Uppdaterad: 01 JAN 2021 15:17 Skribent: Sara Nilsson

Kontakta oss

Telenr:

0474-306 26
Våra telefontider

E-post:

This is a mailto link 

This is a mailto link

This is a mailto link

Återbud och igenridning

Betala via Swish: 123 030 56 15

Hitta hit

 

facebooklogga

 

 

  


 Sponsorhuset

 


 Sponsorer

 

  

 

 

Postadress:
Braås Ponny o RK - Ridsport
Drevs Rödje
36391 Braås

Kontakt:
Tel: 047430626
E-post: ridskolan.bpk@gmail....

Se all info