Hoppa till sidans innehåll

Dressyrträning


INTERN TRÄNARE

Christina "Tina" Johansson är vår "interna" tränare i dressyr. Tina har utbildat samt tävlat tom Prix S:t George i dressyr men också inom hoppning och fälttävlan. Hon är MSVB domare, överdomare i dressyr samt utbildad stallchef.

Tina har dressyrträning på torsdagar, jämn vecka (dressyrspecial). Här kan både de med egen häst och de som rider ridskolehäst vara med. Vill du vara med och träna kontaktar du ridskolan på tfn. 0474-306 26.

EXTERN TRÄNARE

Piroschka "Piven" Fasching besöker oss varannan söndag för att hålla dressyrträning. Piven är bland annat utbildad på Strömsholm, hon har jobbat som ridlärare och tränare i många år. Piven som har ett gott öga för varje ekipage håller träningar i dressyr/markarbete och hon har själv tävlat på medelsvår nivå.

Alla är välkomna att vara med, oavsett utbildningsnivå, på träning i dressyr eller markarbete. Piven lägger upp träningen efter dina önskemål, behov och målbild. Hon är väldigt bra på att se var just du är i din ridning men också öppen för om du har något specifikt du vill träna på. 

Träningen är 45 minuter och kostar 525 kr, 50 kr tillkommer i anläggningsavgift om du inte har anläggningskort hos BPK alternativt hos Lenhova HSK eller Åseda RF. Mer info om anläggningsavgift hitter du här

Du anmäler dig till en träning i taget och anmälan är bindande. Betalning sker direkt via swish till 123 030 56 15.

Vill du vara med och träna kontaktar du Martina Strömberg 0768-41 77 60.

Uppdaterad: 22 FEB 2022 09:18 Skribent: Christel Abrahamsson
E-post: Adressen Gömd

Kontakta oss

Telenr:

0474-306 26
Våra telefontider

E-post:

This is a mailto link 

This is a mailto link

This is a mailto link

Återbud och igenridning

Betala via Swish: 123 030 56 15

Hitta hit

 

facebooklogga

 

 

  


 Sponsorhuset

 


 Sponsorer

 

  

 

 

Postadress:
Braås Ponny o RK - Ridsport
Drevs Rödje
36391 Braås

Kontakt:
Tel: 047430626
E-post: ridskolan.bpk@gmail....

Se all info